Maak nu 1 week gratis kennis

Kleinschalig, persoonlijk en effectief: Ladyline Fitness. Onze methode ’30 minuten fitness voor vrouwen’ werd in 2015 zelfs verkozen tot fitnessclub van het jaar 2014-2015 in Gemeente Heerlen en de nr7 in Provincie Limburg. 

Door jou de aandacht en begeleiding te geven die jij verdient, zorgt het Ladyline Fitness team voor een waardevolle training.

Je kunt nu een gratis weekpas aanvragen en kennismaken met fitness die wel bij jou past: snel resultaat en weinig tijd nodig. Ideaal in een druk leven of als je niet zo sportief bent!

Verbeter jouw gezondheid in weinig tijd bij Ladyline Fitness

jouw gezondheid te verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek bewijst ook dat interval training de gezondheid snel verbetert. Ideaal als je nu niet fit bent, om de verhouding belasting-belastbaarheid in balans te krijgen!

Fitness met resultaat

Het Ladyline Fitness Resultaat Programma is inbegrepen in al onze programma´s. Je start met 3 afspraken in de eerste 8 dagen, waarin je alles uitgelegd krijgt en een fitheidstest doet, evenals een functionele training. Je hebt daarna elke maand een evaluatie, een uitgebreide fitheidstest en aanpassing van jouw persoonlijke trainingskaart. Zo ervaar je aan den lijve het grote verschil van doelgericht fitness, sporten met een glimlach!

 

Vraag jouw weekpas hier aan

Vraag nu met onderstaand formulier de gratis weekpas aan en start met resultaat fitness.

Gratis Proefweek

We nemen binnen 2 dagen contact met jou op om de eerste afspraak te plannen. Heb je nog vragen? Bel dan 045-5212815.

UA-63048546-2