Welke voordelen heeft 30 minuten fitness?

Er zijn veel voordelen te bedenken, als je start met fitnessen, als je start met bewegen. Vaak heb je al een hele tijd niets meer gedaan. Waarom dan starten bij 30 minuten fitness?

  • 30 minuutjes…langer hoeft niet!
  • kort en krachtig, ideaal in een druk leven
  • persoonlijker dan de sportschool: je wordt (h)erkend
  • de toestellen en oefeningen zijn voor iedereen geschikt
  • alle leeftijden en vormen zijn bij ons op hun gemak

 

En dat het voordelen heeft, bewijst Tineke, uit Hoensbroek

Tineke kwam in maart 2009 bij ons in Hoensbroek binnenlopen, samen met haar dochter. Zo makkelijk ging dat lopen niet. Een stok hielp haar hierbij. Dit komt door lichamelijke ongemakken, denk onder andere aan fibromyalgie. Dit beperkte haar flink in haar bewegingsvrijheid.

Ze koos voor haar gezondheid en kwam zelfs bijna elke dag sporten. Discipline, doorzettingsvermogen… die brachtten haar waar ze nu is. Van lopen met een stok en oefeningen moeilijk kunnen doen, met veel zuchten en steunen, is ze inmiddels meer dan een klant die vaak komt sporten. Ze is een ware ambassadrice van bewegen voor vrouwen geworden, met bijna een 10 geslaagd voor de fitnesstrainer opleiding!

Zo zie je maar weer, je kunt je levensstijl altijd nog veranderen en verbeteren. Het gaat niet vanzelf, maar loont wel. Tineke is een van onze trainers die jou graag helpen! En zo zijn vele succesverhalen te vertellen. Ga jij ook een van onze succesverhalen worden?

 

Er wordt in het circuit aan ‘krachttraining’ gedaan. Waarom is spierversteviging zo belangrijk voor vrouwen?

Door deze training verlies je vet en krijg je sterkere spieren die helpen overgewicht tegen te gaan. Je botten worden sterker en daarom is krachttraining een probaat hulpmiddel tegen osteoporose. 

Je verlaagt het risico op diabetes en de grootste ‘killer’ voor vrouwen: hart- en vaatziekten.

Je versterkt je mentale kracht.

De intervaltraining helpt jou meer aan te kunnen, het beste medicijn tegen stress en burn-out

Je verbetert jouw gezondheid met de 30 minuten fitness interval training

Wetenschappelijk onderzoek bewijst ook dat interval training de gezondheid snel verbetert. Ideaal als je nu niet fit bent, om de verhouding belasting-belastbaarheid in balans te krijgen!


UA-63048546-2